Als rider krijg je betaald voor iedere bestelling die je bezorgd. De exacte vergoeding verschilt per bestelling en bestaat uit een variabele afstandsvergoeding. Je krijgt de vergoeding altijd eerst te zien in je app voordat je een bestelling accepteert.

De vergoedingen worden elke week normaliter op donderdag door alle restaurants overgemaakt naar je Stripe account.

Riders behouden 100% van de bonus en fooi (onbelast) die ze ontvangen en deze worden tegelijk uitgekeerd met de rest van de vergoedingen.

De bonus zie je vooraf en fooi achteraf bij het accepteren/weigeren van een order.

Per bestelling die je bezorgt, ontvang je een vergoeding. Een vaste ophaaltarief van €1,5 per order en €1,50 per kilometer. Je totale verdiensten zijn afhankelijk van hoeveel bestellingen je accepteert. Zowel lange als korte bestellingen zouden even aantrekkelijk moeten zijn. Zoals altijd kun je zelf beslissen of je een bestelling wel of niet accepteert.

Een restaurant bonus is een bedrag wat je kunt ontvangen als restaurant een bonus toekent bovenop het vaste ophaaltarief van €1,50. Deze bonus zie je vooraf bij het accepteren of weigeren van een bezorgorder.

Je kunt je verdiensten direct terugvinden onder ‘Verdiensten’ in de rider app. Je verdiensten worden wekelijks uitbetaald (normaliter op vrijdag) door he restaurant. Je kunt geen gebruik maken van een directe cash-out feature. Wij brengen geen fee en transactiekosten bij jou in rekening.

Je kunt deze direct vanuit de rider app downloaden.
Hiervoor klik je op Verdiensten > Facturen. Daar zie je de optie om je facturen te downloaden.